Prostorné mobilní domy o dispozici 3+KK

Celoroční mobilní domy 3+kk

MOBILNÍ DOMY

Celoroční mobilní domy 3+kk

Hledáte moderní, pohodlné a dostupné bydlení pro celou rodinu? Naše celoroční mobilní domy 3+kk vám nabízejí ideální řešení. Tyto domy kombinují výhody tradičního bydlení s mobilitou a flexibilitou, která je dnes stále více žádaná. S dispozicí 3+kk získáte nejen prostorné a funkční zázemí, ale také stylový interiér, který uspokojí všechny vaše potřeby.

VÝHODY CELOROČNÍCH MOBILNÍCH DOMŮ 3+KK:

Mobilní domy 3+kk představují ideální kombinaci kvality, designu a dostupnosti. Naše domy jsou navrženy tak, aby splňovaly všechny vaše požadavky na moderní bydlení:

 

  • Nízkonákladové bydlení: Mobilní domy jsou cenově dostupnou alternativou k tradičnímu bydlení. Nízké provozní náklady a vysoká energetická úspornost vám zajistí dlouhodobé úspory.
  • Rychlá výstavba: Od zadání poptávky po realizaci může uplynout pouze několik týdnů. Váš nový domov může být hotový rychleji, než si myslíte.

  • Design na míru: Nabízíme širokou škálu možností přizpůsobení interiéru i exteriéru domu. Od výběru materiálů až po dispoziční řešení, vše může být přizpůsobeno vašim přáním.

MOBILNÍ DOMY K TRVALÉMU BYDLENÍ

Naše mobilní domy jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám celoročního bydlení. Díky kvalitním materiálům a robustní konstrukci poskytují stabilní a bezpečné prostředí pro vaši rodinu. Můžete si vybrat z různých velikostí a dispozičních řešení, které odpovídají vašim požadavkům.

MODULOVÉ DOMY

VARIANTY MOBILNÍCH DOMŮ 3+KK

Hauser 50 B

Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH

STANDARD
od 1 933 400 Kč

COMFORT
od 2 406 200 Kč

Moho Fjord 48

Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH

STANDARD
od 1 955 700 Kč

COMFORT
od 2 412 100 Kč

Moho Fjord 56

Ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH

STANDARD
od 2 196 000 Kč

COMFORT
od 2 655 600 Kč

VÝBAVY

výbava mobilních domů 3+kk

Když se rozhodnete pro celoroční mobilní dům 3+kk, máte možnost přizpůsobit si vybavení podle svých představ. Vybavení mobilního domu Standard a Comfort jsou pouze dvě z celé řady možných variant.

Celoroční mobilní domy 3+kk můžete upravit do posledního detailu podle svých individuálních potřeb a přání. Prozkoumejte náš katalog a vyberte si zařízení, které odpovídá vašemu vkusu. Po výběru vám rádi připravíme konkrétní nabídku a cenové podmínky.

S námi se nemusíte vzdát svých představ o ideálním bydlení. Naše celoroční mobilní domy 3+kk vám umožní získat přesně takové bydlení, jaké si přejete. 

Standard

Comfort

Nadstandardní výbava

REALIZACE

Galerie našich realizací

REFERENCE

Co o nás řekli naši klienti

SHOWROOM

Naše modulové domy jsou nejkrásnější naživo

Domluvte si prohlídku vzorových domů v Hradci Králové. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.